Kosten dakkapel. Meestal is dat een van de eerste zaken u aan denkt als u een dergelijke uitbreiding voor ogen heeft. Omdat dakkapellen er in allerlei soorten en maten zijn, is dit erg lastig te bepalen. Zo kunnen de afmetingen en wensen van uw dakkapel afwijkend zijn van de dakkapellen die bij ons op de prijzenpagina staan. Op de prijzenpagina vindt u de prijzen van een dakkapel gebaseerd op standaard uitvoeringen. Echter zijn andere opties ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

kosten-dakkapel

Kostprijs dakkapel

De kosten van een dakkapel plaatsen zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Hoe deze kostprijs uiteindelijk wordt berekend, laten wij u uiteraard zien. Wat zijn die dakkapel variabelen?

  • Het soort dakkapel
  • Het aantal en soort kozijnen
  • Dakopbouw
  • De afmetingen van uw dakkapel
  • De accessoires van de dakkapel, zoals rolluiken en ventilatieroosters

U kunt bij ons terecht voor dakkapellen van 1,5 meter, 2,5 meter, 3,5 meter en 4,5 meter. Met onze speciale Dakkapel Configurator stelt u uw eigen dakkapel samen en krijgt u een beeld van de kosten van een dakkapel.

Dakkapel: de onderdelen

Wat kost een dakkapel? Vraagt u zich wellicht af. Het grootste deel van de totale kosten van een dakkapel wordt bepaald door de onderdelen die zijn verwerkt in de dakkapel. Belangrijke onderdelen die een vereiste zijn voor uw dakkapel zijn:

De zijwanden en het dak; deze constructie moet stevig en waterdicht zijn. Een goede constructie bespaart u een hoop onderhoudskosten.

  • Het raamwerk: dit is de basis van uw dakkapel. Het raamwerk bepaalt uiteindelijk de constructie van de zijwanden en het dak.
  • De ramen: de juiste beglazing zorgt voor een goede uitstraling en uitzicht van uw dakkapel. Tevens dient een goede beglazing voor goede isolatie.
  • Afwerking: de materialen voor de afwerking dragen bij aan een betere isolatie. Tevens geeft een goed afgewerkte dakkapel u waar voor uw geld.
  • Arbeidsloon: daarnaast zijn de kosten van arbeid een onderdeel van de totaal prijs. Het bouwen van een dakkapel is puur vakmanschap.

Kosten dakkapel weten? Offerte op maat

Op de prijzenpagina geven wij u een indicatie van de kosten voor een dakkapel. Echter kunnen de kosten voor uw dakkapel in werkelijkheid afwijken van de prijsindicatie. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende kosten voor een dakkapel of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.