Stoort u zich aan de (te) kleine omvang van uw huis? Laat dan uw huis uitbouwen door een vakkundig bouwbedrijf. Rozendaal Bouwbedrijf is expert in het plaatsen van diverse uitbouwen, zodat u kunt genieten van een grotere, betere leefomgeving. Wij kunnen uw woongenot op vier verschillende manieren vergroten.

1. Huis uitbouwen: dakkapel

De eerste optie om uw huis uit te bouwen is met een dakkapel. In vergelijking met de andere opties, is dit een subtiele vorm van huisuitbreiding. Een dakkapel laten plaatsen levert dan ook de minste hinder op. Een groot voordeel van een dakkapel is dat u meer licht in een bepaalde kamer krijgt. Daardoor leeft de ruimte op wonderlijke wijze op. Daarnaast kunt u kamers met lastige, schuine muren met een dakkapel efficiënter en nuttiger maken. Oftewel: meer ruimte, rust en woonplezier. De kozijnen, afwerking en accessoires van uw dakkapel kunt u helemaal zelf bepalen. Daardoor is de dakkapel gemakkelijk naar eigen smaak af te werken.

Een dakkapel is een van de vormen om uw huis uit te bouwen2. Huis uitbouwen: nokverhoging

De tweede optie is een nokverhoging. Vooral bij wat oudere woningen is dit een populaire vorm van een huis uitbouwen. Door een nokverhoging te plaatsen op een lage zolder transformeer je deze ruimte van bergingsruimte naar een geheel nieuwe kamer. Ideaal als slaapkamer of kantoor. Ook voor deze vorm van uitbouwen geldt dat er aanzienlijk meer licht in de ruimte binnen zal komen. Ook luchten en ventileren wordt stukken eenvoudiger wanneer u kiest voor draaiende en kantelende ramen of ventilatieroosters. Het resultaat? Een aangename, ruime zolder met een hoge nok.

Huis uitbouwen? Met een nokverhoging bereikt u snel het gewenste resultaat3. Huis uitbouwen: dakopbouw

Ten derde is het mogelijk om uw huis uit te bouwen door middel van een dakopbouw. De naam zegt het al: in dit geval bouwen we een gehele extra verdieping op het dak van uw huis. Uw huis uitbouwen biedt met een dakopbouw dan ook extreem veel extra leefruimte. De gehele nieuwe woonlaag kunt u inrichten met diverse kamers. Zoals slaapkamers, een kantoor of zelfs een badkamer. Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunnen we de extra verdieping plaatsen op een woning met een zadeldak of een plat dak.

Dakopbouw Zoetermeer is een van de vele uitbouwen die we als Bouwbedrijf gerealiseerd hebben

4. Huis uitbouwen: aanbouw

Uw huis uitbouwen met een aanbouw is de laatste optie. Ook op het gebied van aanbouwen zijn diverse keuzes mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een serre, een garage, een erker of een uitbouw aan de woonkamer. Meestal geldt een aanbouw voor de benedenverdieping, maar het is ook mogelijk om een aanbouw met verdieping te laten plaatsen. Zo beschikt u direct over extra leefruimte voor bijvoorbeeld uw woonkamer, eetkamer of keuken.

Huis uitbouwen? Kies een aanbouw!Rozendaal Bouwbedrijf: huis uit laten  bouwen?

Heeft u ook de wens om meer ruimte te hebben in huis? Laat dan uw huis uitbouwen door Rozendaal Bouwbedrijf. Wij zijn expert in het plaatsen van diverse uitbouwen. Van aanbouwen tot nokverhogingen en van dakkapellen tot dakopbouwen. Wat uw voorkeur ook is, wij helpen u graag bij het vergroten van uw woongenot. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en voorzien we u van vrijblijvend advies.

Wilt u liever eerst nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Projecten pagina en ons Instagram account.