Is het dak op de eerste etage of de zolder van uw huis erg laag en heeft u daardoor onvoldoende stahoogte? Dan is het wellicht raadzaam om te kiezen voor een dubbele nokverhoging.

dubbele nokverhogingMet variant op de traditionele nokverhoging creëert u als het ware een totaal nieuwe verdieping in huis. U profiteert van veel extra ruimte, en bovendien zal ook de waarde van uw huis aanzienlijk omhoog gaan. Als u ervoor kiest om de dubbele nokverhoging van een geïsoleerd dak te voorzien, zult u in de nabije toekomst aanzienlijk kunnen besparen op uw energiekosten.

Specialist in nokverhogingen

Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij snelheid van het project ook erg belangrijk, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij garanderen u dat uw dubbele nokverhoging in één dag glas- en waterdicht is!

Bent u benieuwd naar de projecten die we in de afgelopen jaren al hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we u graag inspireren met een aantal van onze bouwprojecten. U vindt op die pagina niet alleen Nokverhoging-projecten, maar ook zeker andere bouwklussen waar u ons voor in kunt schakelen. Zou realiseren wij ook aanbouwen, plaatsen wij dakkapellen en dakopbouwen en voeren wij renovaties uit.

Dubbele nokverhoging laten plaatsen

Bent u overtuigd van de voordelen, vraag dan direct een offerte aan. Uiteraard kunt u ook eerst meer informatie aanvragen. Wij vertellen u namelijk graag meer over de voordelen van een dubbele nokverhoging en welke kosten hieraan verbonden zitten. Laat u vrijblijvend informeren door Rozendaal Bouwbedrijf. Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact, bel dan naar 0184 – 682 056.