Niet één, maar twee dakkapellen? Een dubbele dakkapel biedt u extra veel ruimte. Deze soort dakkapel kan zowel naast elkaar, boven elkaar als tegenover elkaar geplaatst worden. Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u zonder problemen terecht voor uw verschillende wensen! Wij luisteren graag naar uw ideeën en voorzien u van het beste advies.

Welke mogelijkheden zijn er met een dubbele dakkapel?

De mogelijkheden met een dubbele dakkapel zijn eindeloos. Er zijn verschillende voorbeelden te noemen van oplossingen waar gekozen is. Denk bijvoorbeeld aan een huis met een schuin dak die zowel de eerste als tweede verdieping beslaat. Door twee dakkapellen boven elkaar te plaatsen creëert uw zowel extra ruimte op de eerste als op de tweede verdieping. Maar u kunt ook denken aan een dubbele dakkapel op uw zolder. Een zolder is veelal voorzien van een schuin dak waardoor de ruimte niet praktisch in de te delen is. Door aan beide zijden van het dak een dakkapel te plaatsen zorgt u voor meer ruimte en lichtinval. Daarnaast bouwen wij regelmatig twee dakkapellen naast elkaar, dit biedt mogelijkheden wij dakkapellen die verdeeld dienen te worden over twee verschillende ruimtes.

Dakkapel met plat dak door Rozendaal BouwbedrijfOfferte aanvragen

Het plaatsen van een twee dakkapellen is maatwerk en dient zorgvuldig te gebeuren. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een dubbele dakkapel, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de website.

Voor wekelijkse inspiratie kunt u ons ook volgen op Instagram of LinkedIn.