Dakkapel DordrechtEen dakkapel is een ware toevoeging aan uw woning. U creëert meer ruimte, verhoogt de waarde van uw woning en uw woning komt er mooier uit te zien. Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor een dakkapel in Dordrecht.

Soorten dakkapellen in Dordrecht

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Wanneer u in Dordrecht een dakkapel aanschaft, heeft u bij Rozendaal Bouwbedrijf de keuze uit een aantal verschillende soorten dakkapellen. Een traditioneel dakkapel heeft een plat dak. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een dakkapel met een schuin dak. De keuze voor een dakkapel in Dordrecht is erg groot. Rozendaal Bouwbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland, dus binnen een kwartier staan we bij u voor de deur.

Rozendaal Bouwbedrijf, specialist op het gebied van dakkapellen

Kwaliteit & Vakmanschap. Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan deze zaken hoog in het vaandel. Ook willen we u graag zo snel mogelijk helpen. Precies om deze reden kunnen we u garanderen dat ook uw grote dakkapel in één dag glas- en waterdicht is!

Naast een professionele uitvoering van de werkzaamheden denken wij graag mee met onze (potentiële) opdrachtgevers. We helpen u bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente. Uw dakkapel is onze zorg.

Laat u inspireren

Bent u woonachtig in Dordrecht en wilt u graag een dakkapel aanschaffen? Wij inspireren u graag; want niets is leuker dan voorpret nietwaar? Bezoek ons Instagram account voor een kijkje achter de schermen bij de realisatie van onze projecten. Op onze projectenpagina vindt u beeldmateriaal van onze meest recente projecten en via de dakkapelconfigurator klikt u in 5 minuten dé droomdakkapel in elkaar!

Dakkapel Dordrecht aanschaffen

Bij de keuze voor het aanschaffen van een dakkapel in Dordrecht bieden wij u meer dan alleen een dakkapel. Ook voor de afwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij de bekleding en kunt u er voor kiezen uw dakkapel af te laten timmeren. Ook leveren wij accessoires, zoals rolluiken, zonneschermen en horren. Wilt u ook een dakkapel in Dordrecht aanschaffen? U heeft al een dakkapel van € 3.695,-. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!