Bent u op zoek naar de beste dakkapel, maar wilt u profiteren van de scherpste aanbieding? Bij Rozendaal Bouwbedrijf hebben we een interessante dakkapel aanbieding voor u. U profiteert niet alleen van de goedkoopste dakkapel, maar daarnaast krijgt u ook 10 jaar garantie bij oplevering en plaatsen wij uw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht.

Dakkapel aanbieding = géén duurkoop

Een aanbieding is alleen aantrekkelijk als u daar kwaliteit voor terug krijgt. Naast kwaliteit en service speelt prijs een belangrijke rol in de aanschaf van een dakkapel. Daarom heeft u bij Rozendaal Bouwbedrijf al een dakkapel vanaf €3.695,-. En om u er van te overtuigen dat wij met onze dakkapel aanbieding alleen kwaliteit leveren, krijgt u bij oplevering van de dakkapel altijd 10 jaar garantie! Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze projectenpagina en laat u inspireren. Rozendaal Bouwbedrijf levert al meer dan 25 jaar de beste dakkapellen.

Verschillende dakkapel aanbiedingen

De prijs van een dakkapel hangt af van de afmeting van de dakkapel. Hieronder ziet u een overzicht van onze aanbiedingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw dakkapel uit te breiden met extra ramen, rolluiken en zonneschermen. Een dakkapel van Rozendaal Bouwbedrijf wordt volledig volgens uw wensen geplaatst.

Vrijblijvende offerte voor dakkapel aanbieding

Rozendaal Bouwbedrijf levert al ruim 25 jaar de beste dakkapellen van Nederland. Vraag gerust een offerte aan of laat u verder informeren door één van onze medewerkers. We doen u graag een passende dakkapel aanbieding voor uw woning. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0184 – 682 056.